Over ons

Over Dekker Tweewielers

We hebben al een rijke historie, al bijna een eeuw geleden is begonnen. We zijn inmiddels al jaren uitgegroeid tot dé specialist in E-bikes in Enkhuizen en omstreken. 

Maar hebben ook gewone en gebruikte fietsen. 

Daarnaast alles wat je nodig hebt voor je fietsavontuur:

Fietsen in diverse uitvoeringen, onderdelen,bescherming en alle accessoires die je maar kunt bedenken. 

we hebben een rijke historie

Wij zijn al jarenlang specialist in tweewielers

Onze monteurs zijn allround fiets specialisten met kennis van alle soorten fietsen. Onze specialiteiten liggen op het vlak elektrische fietsen en gewone fietsen

Onze verkopers zijn specialisten op het gebied van fietsen en verkoop. Door jarenlange ervaring kunnen ze u voorzien van het juiste advies voor de aan te kopen fiets.

Waarom Dekker Tweewielers?

Dekker Tweewielers heeft veel nieuwe fietsen voor u, van bekende merken zoals Gazelle, Cortina, Sparta, Pegasus en Qwic. We hebben het hele assortiment, voor de allerjongste tot en met de speciale fietsen kunt u bij ons terecht. Doordat wij meerdere locaties hebben, zijn er veel fietsen snel uit voorraad leverbaar.

De diverse gediplomeerde monteurs kunnen elke fiets voor u repareren. Kleine reparaties, groot onderhoud, nieuwe onderdelen? Met een deskundig oog wordt u fiets weer in orde gemaakt. Naast nieuwe fietsen en gebruikte rijwielen, zijn er ook vele accessoires te koop.